hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


 

HISTÒRIA SOBRE LA FUNDACIÓ DE "ALBAJES S.L.

Va ser fundada l'any 1907, amb el nom comercial de JUAN ALBAJÉS, pel Sr.Juan Albajés Miret, al carrer Francesc Lairet nº 141 de Barcelona, i continuada pel seu fill el Sr.Juan Albajés Bardají, qui amb el pas del temps, la traslladaria a l'Av. del Paral·lel nº 124bis de Barcelona. Passant a ser titular, el germà d'aquest últim, el Sr.Pedro Albajés Bardají, i sent adquirida finalment pel besnét del fundador, el Sr. Juan José Solano Albajés, qui va patentar les marques "ALPER" i "JAS" en vàlvules i conjunts indicadors de nivell.

Desde la seva fundació, seria una dels pioneres a dedicar-se a la fabricació i comercialització d'accessoris de caldereria, manòmetres, aixeteria, vàlvules de seguretat, caixes reflectoras i un ampli etc. Així com bufadors, termòmetres i vàlvules reductors de pressió.

L'any 1929 és va presentar com a expositor en l'Exposició Internacional de mostres que és va celebrar a Barcelona, guanyant dues medalles d'or, pels seus productes.

En l'actualitat donis de 1991, el nom comercial de l'empresa és ALBAJÉS S.L., situada en Passeig Ferrocarrils Catalans nº 177 de Cornellà de Llobregat (Barcelona). Sent els seus principals productes vàlvules de seguretat, aixetes de nivell, caixes reflectoras, mecanitzacions en CNC, desgreixatge exempt de silicona i peixos especials sobre comanda, entre altres productes.

El passat Octubre del 2007, li va ser atorgada una placa commemorativa per la Cambra de Comerç de Barcelona, en motiu del Centenari de la seva fundació.

 

ALBAJES
Passeig Ferrocarrils Catalans, 177
08940 - Cornellà de Llobregat (Barcelona) 
934411927
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 399307